België krijgt frietmuseum

Altijd al willen weten waar friet vandaan komt of wilt u weten wat het geheim is van goede friet? Binnenkort kun u het antwoord op deze en andere vragen krijgen in het Frietmuseum in Brugge.

Vader en zoon
Eddy Van Belle en zijn zoon Cédric zijn de bedenkers van het museum. Ze vonden het niet meer dan normaal dat er een frietmuseum in België kwam. Volgens vader en zoon is friet samen met Belgische chocola het meest kenmerkend Belgisch culinair product. Eddy en Cédric lijken te weten waar ze over praten, ze zijn ook eigenaar van het museum van de Belgische chocolade Choco-Story.

Frietmuseum
Het Frietmuseum is een educatief museum dat de geschiedenis schetst van zowel de aardappel als van friet en van de verschillende sausen die bij friet horen. Natuurlijk kunt u ook friet proeven. Het museum is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op de website van het Frietmuseum.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “België krijgt frietmuseum

Laat een antwoord achter aan Snackward Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *