Bourgondiër bitterbal en kroket nu ook in kalfsvleesvariant – Snacknieuws
Snacknieuws

Bourgondiër kalfsvlees

Bourgondiër bitterbal en kroket nu ook in kalfsvleesvariant

Bourgondiër kalfsvleesOm de consument meer keuze te geven zijn de Bourgondiër bitterballen en kroketten er nu ook in een variant gemaakt van kalfsvlees. Deze luxe ballen en kroketten komen uit de fabriek van Van Geloven.

Ook deze nieuwe variant werd zoals eerder met de Bourgondië het geval was geïntroduceerd op de Horecava. De bitterbal en de kroket zijn gevuld met rosé draadjeskalfsvlees. De korst van de bitterbal is erg krokant terwijl de ragout romig en zacht van smaak is. Onlangs werden deze nieuwe ballen als beste getest (OPP nov. 2016).

De bitterballen van de Bourgondiër zullen alleen via de groothandel en diverse eetgelegenheden verkrijgbaar zijn.

Bourgondiër kalfsvlees

Voor u geselecteerd

Pikante Souflesse vs pittige kaassouflé Ook voor de vegetariër of niet vleesliefhebber was er wat te snacken op de Horecava: een pikante Souflesse en een pittige kaassoufflé van Kwekkeboom. ...
Kipsaté bitterbal van Jong Food Jong Food heeft naast soep ook kroketten, bitterballen en hamburgers in het assortiment. Sinds kort is daar ook een kipsaté bitterbal aan toegevoegd. ...
Oma Bobs Bitterbal 2017 Onder het genot van een hoop snacks, een warme zon en verfrissende drankjes werd het vijfde Bitterbal georganiseerd. Dit jaarlijkse evenement bedacht ...
Drie hamburgers van L.A. Foods L.A.Food (Latin American Food) heeft een ruim assortiment aan hamburgers. Drie van die hamburgers mochten we proberen op de Horecava: de La Hoya Hambu...
De Bourgondiër: snacks waar tijd voor wordt genome... Ad van Geloven heeft op de Horecava een nieuwe snacklijn geïntroduceerd: de Bourgondiër. De Bourgondiër staat voor genieten, het allerbeste vlees, sme...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *