Bull’s-Eye barbecuesaus – Snacknieuws
Snacknieuws

Bullseye_saus_feat

Bull’s-Eye barbecuesaus

Bullseye sausKraft en Heinz zijn in 2015 gefuseerd. Daardoor zijn diverse sauzen die voorheen niet verkrijgbaar waren in Nederland plots verkrijgbaar. Een van die sauzen is Bull’s-Eye barbecuesaus. Deze saus is in verschillende varianten verkrijgbaar.

De saus is al jaren in Amerika en Canada een succes, maar ook Duitsers zijn er gek op. Tijdens de Horecava had de saus een speciale plek gekregen op het podium van de Kraft Heinz stand en mochten we de drie varianten proberen.

De saus is verkrijgbaar in barbecueflesjes van 285 ml, stoere flesjes van 300 ml en twee liter jerrycan’s voor restaurants en cafetaria’s. De jerrycan’s zijn in de smaken Original, New York Steakhouse en Red Hot Chilli. De 300 ml flesjes zijn in de smaken Original, Sweet Whiskey, Smokey Bacon en New York Steakhouse verkrijgbaar. En de kleinere flesjes zijn in de smaken Sweet & Spicy, Smokey Chipotle en Red Hot Chilli te koop.

Bullseye saus

Voor u geselecteerd

Mad Roosters: een bucket gevuld met kip Snackfabrikant Vanreusel introduceert een nieuwe snack voor de horeca: Mad Roosters. De Mad Rooster bestaat uit een bucket gevuld met ultra krokante k...
BitesWeLove: Nootjes om te snacken BitesWeLove maakt snackporties van nootjes. Uit onderzoek blijkt dat we dagelijks 15 gram nootjes moeten eten. Dit zou de kans op kanker, hart- en ade...
Snacknieuws test de Heinz (seriously) GOOD Mayonai... Meestal krijgen we de flessen of potten opgestuurd maar deze keer liep de voorbereiding net wat anders. Mijn plaatselijke super had een actie met deze...
Introductie van Old Amsterdam KaasTengel en vega V... Op de Horecava heeft Topking, de producent van onder andere Vlammetjes diverse nieuwe varianten geïntroduceerd. Zo is er een vegetarisch Vlammetje en ...
De Krokodel stapt de snackbar binnen De Krokodel stapt de snackbar binnen... dit is niet het begin van een mop want het gaat echt gebeuren. Bij de frikandellendisco werd de Krokodel geïnt...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *