De herfstspecialiteiten van Kwalitaria – Snacknieuws
Snacknieuws

De herfstspecialiteiten van Kwalitaria

Kwalitaria Herfstburger 2018De ‘R’ van Kwalitaria herfstmenu zit weer in de maand! De keten heeft vijf herfst seizoensspecialiteiten aan de menukaart toegevoegd. Denk dan aan een frietje met een topping van runderreepjes en kastanjechampignons, een herfst burger met bacon en kastanjechampignons of een kastanjechampignonkroket.

Het complete menu bestaat uit:

  • De Herfst burger met een Hollandse MRIJ-burger met bacon, kastanjechampignons, zoetzure uien, sla en pepermayonaise.
  • De Herfst special bestaande uit friet met een topping van runderreepjes, kastanjechampignons, bosui, paprika en pepermayonaise.
  • Het Herfst broodje met vers gebakken desembroodje met runderpastrami, zoetzure uien, augurk, sla en pepermayonaise.
  • Een Herfst kroket uit eigen keuken met een vulling van kastanjechampignons.
  • En tenslotte de Herfst milkshake met pistache smaak.

Kwalitaria Herfstburger 2018

Kwalitaria Herfstspecial 2018

Voor u geselecteerd

BurgerPizza: troostvoedsel om aan dagelijkse waanz... Met al die rare pizza's van Pizza Hut moeten wij toch ook wat geks kunnen verzinnen hebben de mensen van Domino's gedacht. En dat kunnen ze. Want hier...
Snacknieuws nieuwsbrief maart 2016 Een nieuwsbrief bomvol frikandellennieuws, een heerlijke burger en een hete graadmeter. Dat kan er maar eentje zijn, de nieuwsbrief van Snacknieuws. W...
McDonald’s Hong Kong lanceert Justice League actie... De McDonald’s in Hong Kong heeft al een tijdje een opmerkelijke actie lopen. De fastfoodketen heeft speciale snacks ontworpen, gebaseerd op vijf Justi...
Een snackbar met alleen maar kroketten Het Kroket Loket is een nieuwe snackbar gespecialiseerd in kroketten. In Den Haag aan de Papestraat opende de gebroeders van der Zwam samen het filiaa...
Drie hamburgers van L.A. Foods L.A.Food (Latin American Food) heeft een ruim assortiment aan hamburgers. Drie van die hamburgers mochten we proberen op de Horecava: de La Hoya Hambu...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *