Dokter geeft tips bij brandwond door pizza – Snacknieuws
Snacknieuws

Dokter geeft tips bij brandwond door pizza

Na een lange werkdag of juist na een dag niets doen… een pizza is de ideale afsluiting van een dag. Logisch dat we niet de tijd nemen om de pizza af te laten koelen maar gelijk aanvallen. Echter ligt een brandwond van het mondslijmvlies op de loer.

Koude vloeistof
Dokter Payam Daneshrad van het Surgery Center Southbay geeft twee tips om van de blaasjes af te komen. Laat ze vooral intact. Verkoeling is een manier om het herstel proces te versnellen. Voor koude vloeistoffen moeten genuttigd worden. Ook gorgelen met zout en water is een aanrader. Dit kan er voor zorgen dat het blaasje kalm en vochtig blijft.
Vloeibaar eten
De dokter geeft verder aan dat u de dagen na “het ongelukje” vooral vloeibaar voedsel dient te eten.Begin met yoghurt, pudding en melk om daarna zacht brood en een koude maaltijd te nuttigen. Is de wond geheeld? Dan mag er weer warm voedsel gegeten worden. Maar voortaan blazen bij een pizza!

Voor u geselecteerd

Zwitsers zakmes van de pizzadozen Servetjes of bordjes heeft u met de Greenbox pizzadoos niet nodig. Het karton van de pizzadoos kan namelijk gebruikt worden om de pizzapunten op te di...
Help, ik snack te veel! Geen tijd om te eten en even een snelle hap tussendoor. We doen het allemaal. Maar bestaat er zoiets als te veel snacken? Misschien als het een gewoon...
Kerstdiner met uw eigen pizzarette Pizza maken met kerst? Het kan en mag! De pizzarette is een revolutionaire tafeluitvinding die van u en mij volwaardige pizzabakkers maakt. Mini-pizza...
Shirt met pizzaprint We hebben weer wat moois gevonden: de webshop PizzaShirt.net verkoopt zeer mooie en getailleerde pizza t-shirts. Dit kledingstuk mag niet ontbreken in...
Film van draaiende pizza Kijkt u ook wel eens naar de magnetron, wachtend op een pizza die bijna klaar is? Langzaam ziet u de pizza bruin worden en dan het verlossende geluid ...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *