Keuringsdienst van Waarde onderzoekt frikandel – Snacknieuws
Snacknieuws

Keuringsdienst van Waarde onderzoekt frikandel

Frikandellen eetwedstrijdJaarlijks worden er zo’n 400 miljoen frikandellen gegeten. Het is daarmee de populairste snack van Nederland. Door de lage (inkoop)prijs ontstaan snel allerlei indianenverhalen over de ingrediënten. Want hoe kan een snack zo goedkoop zijn?

De keuringsdienst van Waarde onderzocht de frikandel en de ingrediënten. Zitten er uiers in? Of koeien ogen? Ook de rol van separatorvlees wordt onderzocht.

Bekijk de uitzending.

Voor u geselecteerd

De frikandel is een gezonde snack Onderzoek wijst uit dat een frikandel veel gezonder is dan u denkt. Hoe dat komt? Een frikandel bevat veel gezonde ingrediënten waarvan wetenschappers...
De Booster, een energieke frikandel De Booster is een vierkante frikandel met taurine, de werkzame stof van energiedrankjes. Vierkant, waar hebben we dat eerder gezien? Als we verder kij...
Beckers komt met premiumassortiment Zeven! Dat is het antwoord op mijn vraag hoeveel nieuwe snacks Beckers deze Horecava heeft geïntroduceerd. Mijn oren staan er even van te klapperen. D...
Supermarkt verkoopt broodje frikandel van Roy Dond... Roy Donders heeft sinds oktober een programma op RTL. In het programma volgen we de stylist die vooral succes heeft bij vrouwen uit volksbuurten en wo...
Baanbrekend Duits onderzoek: “Friet populair... Duitsers hebben geen humor, maar wel friet. In een onlangs gehouden onderzoek door de Consumentencentrale van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen ...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *