Keyboard met bord voor snacks – Snacknieuws
Snacknieuws

Keyboard met bord voor snacks

Als ik weer eens druk op de computer bezig ben, bijvoorbeeld om een nieuw artikel te schrijven voor Snacknieuws, dan vergeet ik nog wel eens om te eten. Het liefst zou ik even een pizza opwarmen en meteen weer door gaan, maar dan belanden al de kruimels tussen mijn toetsenbord.

Gelukkig is er iets op gevonden: een keyboard met ingebouwd bord dat volgens de makers ook in de vaatwasmachine kan. Daardoor kan ik gewoon door blijven computeren terwijl ik pizza aan het eten ben. Een uitstekende uitvinding want zo kan ik al mijn bezigheden combineren. Het keyboard is bedacht door Hella Jongerius.

Voor u geselecteerd

Cup-a-soup komt met pizzasoep Cup-a-soup, u kent ze wel, van die zakjes met aanmaak soep, heeft vier nieuwe smaken. Wij denken dat er een paar creatieve snackliefhebbers mee hebben...
Samen de Pizza burger eten Snacken is leuker met vrienden dachten ze bij Burger King. En niet alleen Pizza Hut kan vreemde pizza-achtige creaties bedenken. Dus daarom bedachten ...
Zwarte beer overvalt Canadese pizzeria Kent u het kinderliedje nog: “Ik zag twee beren broodjes smeren”? De zwarte beer uit het onderstaande filmpje heeft het niet zo op broodjes maar des t...
Ontwijken van tomaten en pizza punten tijdens Pizz... Op 8 juni zal er in Amsterdam de Pizza Run plaats vinden. Tijdens dit ludieke evenement zullen de hardlopers kazen, tomaten en pizzapunten op het parc...
Dit is de grootste pizza van België In het Belgische plaatsje Namen is een pizzeria ‘Pizza chez toi’. Deze pizzeria heeft een pizza van net geen vierkante meter groot. Daarmee is het waa...

2 reacties op “Keyboard met bord voor snacks

  1. Ik vraag me af of het hele toetsenbord in de vaatwasser kan of alleen het bord. Waarschijnlijk alleen het laatste, maar dan heb je gelukkig mij nog 🙂

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *