Kwalitaria zomer wrap getest – Snacknieuws
Snacknieuws

Zomer wrap 2018

Kwalitaria zomer wrap getest

Zomer wrap 2018Kwalitaria heeft onlangs het nieuwe zomermenu geïntroduceerd. Op basis van het plaatje, wat bij Kwalitaria vaak lijkt op de werkelijkheid, wist ik dat ik de zomer wrap een keer zou willen proberen. Dus toen ik de Kwalitaria bezocht hoefde ik geen moment na te denken: een zomer wrap voor mij!

De wrap bevat gekruide kipreepjes, sla, paprika, mais, rode ui en een pittige saus. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten maar na een paar happen dacht ik aan het herfstbroodje dat Kwalitaria in 2016 had. En dat is zeker geen slecht teken.

De kip, saus en groente (mais, paprika en sla) zorgen voor een goede mix. De saus vind ik niet zo pittig als Kwalitaria aangeeft. Het lijkt eerder op een barbecuesaus. De wrap ligt niet te zwaar op de maag dus kan als tussendoortje of als aanvulling op een maaltijd worden gezien. Ideaal voor de zomerse temperaturen. Het is door de vorm wel wat moeilijk te eten, daarom ben ik blij dat ik een mes en vork heb.

Zomer wrap 2018

Voor u geselecteerd

KFC gaat vegetarische kip verkopen Kentucky Fried Chicken gaat vegetarische kip verkopen. De fastfoodketen zal hiermee beginnen in het Verenigd Koninkrijk. Het doel is niet alleen om ee...
Favoriete saus van Amerikanen is mayonaise Eindelijk, de Amerikanen hebben door dat er meer sauzen zijn dan ketchup. Sterker nog ze gebruiken steeds vaker mayonaise. Volgens gegevens van Euromo...
Kwalitaria is klaar voor de winter, mocht deze nog... Het is de vraag of we dit jaar nog een echte winter mee gaan maken. Kwalitaria is er met een winter burger, winter kroket en winter broodje in elk gev...
Een stevige winter snack Ondanks het tot nu toe milde weer is het is toch echt winter. Bij de winter horen stevige maaltijden zoals erwtensoep, boerenkool en zuurkool. De cafe...
Wat is het verschil tussen een patatje oorlog en e... Iedereen die wekelijks de snackbar bezoekt zal het verschil tussen een patatje oorlog en een patatje speciaal waarschijnlijk kunnen dromen. Toch zijn ...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *