Langer verse en knapperige McCain friet – Snacknieuws
Snacknieuws

Langer verse en knapperige McCain friet

McCain frietAls friet langer vers en knapperig blijft dan kan het bezorggebied van een cafetaria aanzienlijk vergroot worden. Met deze strekking stond McCain op de Horecava hun Staycrisp frietjes aan te bieden. Staycrisp zijn namelijk frietjes met een onzichtbare laagje van bonen waardoor de frietjes langer warm en knapperig blijven.

Groter bezorggebied
En als frietjes langer vers en knapperig blijven dan kan er in een groter bezorggebied afgeleverd worden. En dat is van belang want de groeiprognose in de bezorgmarkt is 10% voor 2019. Samen met een speciale verpakking die de stoom kan afvoeren blijven de bestelde snacks extra lang warm.

McCain fiets

Zeven soorten
McCain heeft een assortiment van liefst zeven Staycrisp friet/aardappel soorten: de Staycrips van 6 en 9 mm, de 6 en 9 mm Staycrisp met aardappelschil, de Staycrisp Crinkle (een ribbel frietje), Signature Crispers en Fry ’n Dip Skin On.

McCain friet

Voor u geselecteerd

België dient petitie in bij VN, is dit het einde v... België heeft een petitie ingediend bij de Verenigde Naties om friet onderdeel te maken van de Belgische cultuur. Jarenlang hebben de Belgen en Fransen...
Bull’s-Eye barbecuesaus Kraft en Heinz zijn in 2015 gefuseerd. Daardoor zijn diverse sauzen die voorheen niet verkrijgbaar waren in Nederland plots verkrijgbaar. Een van die ...
Rusland krijgt mega frietfabriek De Nederlandse aardappelverwerker Lamb Weston / Meijer gaat in Rusland een mega frietenfabriek bouwen. Het is voor het eerst dat er een dergelijke fab...
Snacknieuws test SuperCrunch friet op Horecava Voor de derde keer mocht ik als afgevaardigde van Snacknieuws naar het jaarlijkse hoogtepunt van elke snackliefhebber: de Horecava. Twee hallen van de...
Japanse fastfood automaat heeft ruim assortiment De frietautomaat kennen we in Nederland wel. Maar in Japan hebben ze een fastfood automaat met veel meer dan alleen maar friet. Wat dacht u van een po...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *