Prins Hans de eerste – Snacknieuws
Snacknieuws

Prins Hans de eerste

LIMCO blikMijn vrouw ging naar haar zuster in het buitenland, vanwege een bruiloft. Ik stond er dus tien dagen alleen voor. Dit betekende tien dagen vrijheid om te eten wat ik maar wilde. Heer en meester in onze keuken. Heeft u wel eens de scepter ter hand genomen als een echte keukenprins? Het moeilijkste vond ik nog in welke volgorde mijn wensenlijst af te werken. Uiteraard stonden er alleen maar snacks en hartige hapjes op. Grootste probleem was de lengte van mijn lijst.  

Favo worst
Op de lijst bij de worsten aangekomen overviel mij een gevoel van blijdschap ik heb namelijk een uitgesproken favoriet. Dit zijn al jaren de Limco worsten, het werd echter nog knap lastig om deze te scoren. Niet elke super heeft ze namelijk in het assortiment, de prijs is een dingetje. Ik vond ik ze bij die grote gele super, mijn locale Jumbo.

LIMCO blik

Festival der sentimenten
Het was toch alweer een tijd geleden dat ik het genot had deze worsten te proeven. Maar ik kan u mededelen het werd het feest der herkenning. Och man, de kleur maar nog meer de geur. Waanzin en dan die nabrander, de houtsmaak en de ‘bite’ zoals wij dat noemen, knapperig maar zacht. Ik blijf het zeggen, ik ken geen worsten die lekkerder smaken.         

Blik voor de toekomst
Zelfs de verpakking van deze Limco worsten, het blik heeft kwaliteit. Een Limco blik drukt u ook niet zo maar plat. Heeft u een blikje nodig voor je spijkers of wil je creatief zijn met blik of wilt u mooi collector’s item… stuur mij de worstjes dan mag u het blik houden.

 

Voor u geselecteerd

Zo maakt u een hotdog nog lekkerder We zijn altijd wel in voor een snacktip, helemaal als het resultaat er geweldig uit ziet. In het onderstaande filmpje kunt u zien hoe u een spiraalvor...
500 Duitse worsten Ik ben van de oude stempel en zweer nog altijd bij een goede voorbereiding. Ook al omdat ervaring leert dat dit in het latere traject veel stress voor...
Smeerbare salami Salami op brood is heerlijk. Alleen de ronde vorm van het vlees past niet goed bij de vorm van een boterham. Er zijn dus altijd stukjes brood zonder s...
Alleen maar mannen op sausage fest Komediant Jimmy Kimmel is gek op worsten. Zo gek dat hij een sausage party, een worstenfeest, organiseert  De mannen worden opgebeld en hebben een fee...
Nieuw record: 69 worsten in 10 minuten! Sinds vorige week zijn we weer een snackrecord rijker… en wat voor record.. Professionele eetmachine Joey Chestnut at in 10 minuten 69 hotdogs met bro...

1 reacties op “Prins Hans de eerste

  1. Zeg Hans, dit zijn zeker koninklijke worsten er staat niet voor niks een kroontje in de naam. Na de huizenhandel snack ik ook graag een worstje.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *