Starbucks en de koude groene koffie – Snacknieuws
Snacknieuws

Starbucks en de koude groene koffie

Ik vind gemalen koffie heerlijk ruiken, maar zelf heb ik nog nooit een bak koffie in mijn leven gedronken. Ik volg doorgaans een te gezond voedingspatroon waarbij het enige vocht dat ik drink sap is. Toch heeft de Starbucks altijd een bepaalde aantrekking op mij gehad. De fascinatie begon 7 jaar terug toen ik voor een vriendin perse Starbucks koffie vanuit Amerika moest meenemen. Ik krijg vaak de vraag of ik iPod’s, iPhone’s of tegenwoordig iPad’s mee wil nemen, maar special koffie mee nemen?! De manier waarop de massa verliefd lijkt op de koffie maakte me nieuwsgierig.

Meedenken
Gelukkig denkt ’s werelds favoriete koffieketen met me mee (en willen ze een graantje meepikken van de miljarden die tegenwoordig omgaan in de gezonde voedingsbranche) en zullen ze binnenkort hun eerste Evolution Fresh Juice Bar openen in Amerika.

Bewuste snacks
Ze hebben voor de bewuste snackheads een klein menu met ontbijt, lunch- en avondeten. Dus u kunt u honger gerust stillen met een Belgische Chocolade mueslireep of een stuk pure chocolade met 66% cacao. Daarnaast gaat de keten voornamelijk verse en gefleste sappen verkopen in zowel de Juice Bar winkels als de Starbucks filialen. Zo kan ik eindelijk ook een keer met de massa mee de Starbucks in.

Voor u geselecteerd

Snacknieuws nieuwsbrief december 2014 De laatste nieuwsbrief van 2014 is een mooi moment op terug te kijken. Wat waren de populairste snacks van dit jaar? 31 opmerkelijke Belgische frituur...
Tweede editie Frituurfestival zal plaats vinden op... Op 19 mei 2018 zal voor de tweede keer het presenteert Frituurfestival in Leeuwarden gehouden worden. Het Frituurfestival is een initiatief van de Bru...
Mars niet blij met Schotse snackbar In het Schotse plaatsje Stonehaven is een snackbar die gefrituurde Marssen verkoopt. De Mars wordt in het beslag gedoopt en daarna gefrituurd. De gefr...
Big Rib: een kilo vlees op een stok Zuurstokken, friet en suikerspinnen zijn de standaard snacks op een jaarmarkt. Dit jaar kunnen we daar de Big Rib aan toevoegen, een stuk vlees van 1 ...
Hollandse Hits op de Horecava Ik was net binnen en ontmoette eigenlijk meteen Wiro Sterk, Commercieel Directeur van Frio Food. Of hij mij behalve zijn stijlvolle stand nog noviteit...

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *