10 dingen die u met mayonaise kunt doen

10 dingen die u met mayonaise kunt doenDe website Minimahulp.nl is bedoeld voor mensen die leven onder de armoedegrens. In hun strijd tegen de armoede geven de initiatiefnemers handige tips om kosten te besparen of iets bij te verdienen. Zo staan er veel nieuwe mogelijkheden voor producten die u dagelijks gebruikt. Want wat kunt u bijvoorbeeld allemaal doen met mayonaise? De kans is groot dat u maar 1 ding kunt opnoemen. Kent u deze 9 andere mogelijkheden?


Advertentie


Goedkope tips
Berlinerbollen voor 20 cent, een bami-maaltijd voor € 1,25 per persoon of een knakworst-snack voor 15 cent. U vindt de recepten bij Minimahulp.nl. Opvallender zijn echter de tips om uw voedingsmiddelen op een andere, nieuwe manier te gebruiken. Ik ben benieuwd of u nog trek heeft in een patatje-mayo na deze tips.

Als u tot de minima behoort dan mag u dit met mayonaise doen:

 1. Hoofdluis verwijderen
 2. Scheuren in houten meubilair repareren
 3. Stickerlijm verwijderen
 4. Hydrateren van uw hoofdhaar
 5. Gebruik als zonnebrandmiddel
 6. Scrubben van uw gezicht
 7. Versterken van uw nagels
 8. Verwijderen van krijt
 9. Glans geven aan planten

Beste tip
Mij lijkt onze eigen 10e tip het best en het lekkerst. Mayonaise bovenop de friet en smullen maar. Het kan natuurlijk zijn dat u zelf tip 11 in uw hoofd heeft. Laat het me weten. Wat kunnen we nog meer met mayonaise doen?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Een gedachte over “10 dingen die u met mayonaise kunt doen

 • 24 augustus 2014 om 02:04
  Permalink

  11 dingen die je met mayonaise kunt doen;

  Chocoladetaart bakken met mayonaise
  En flink veel ook. Het klinkt misschien vreemd en niet zo smakelijk, maar eigenlijk is het logisch wanneer je erover nadenkt. Mayonaise is gewoon olie, eieren en een beetje zuurtje..

  De olie maakt mooi de taart lekker zacht en soepel, het zuurtje haalt de chocoladesmaak op en eieren zou je er toch al indoen. Kwestie van en beetje lef dus! Enne, misschien niet meteen aan je gasten vertellen…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *