Homping-Grill

Altijd barbecueën met de Homping-Grill

Homping-GrillVriend Willy ging nog weleens een weekend op visite bij zijn broer Gunther die ergens in een voorstad van Berlijn woonde, zijn verhaal van een koud december bezoek staat mij nog steeds bij. Gunther greep namelijk echt elke gelegenheid aan om de barbecue aan te steken zelfs met een min zeven gingen ze naar buiten. Willy stond dan in drie truien te blauwbekken terwijl Gunther vol overgave alleen in hemdsmouwen bier en vlees aansleepte.

De oplossing voor “Watjes”
Ik vermoed dat ik op de Horecava 2014 de oplossing voor Willy’s probleem heb gevonden. Ik zag namelijk de Homping-Grill, dit apparaat is een volwaardige barbecue die u binnen kunt gebruiken. Sterker nog, u kunt hem gewoon op tafel plaatsen. Voor “echte” buitenmannen is het misschien niks maar ik denk dat 99% van de bevolking het in hun hart wel lekker vind om in de winter binnen te kunnen barbecueën. Het systeem is helemaal rookloos door gebruik van speciale houtskool.

Turbo BBQ
De grill werkt met  houtskoolcilinders die in een houder in het midden van de barbecue worden geplaatst. 3 voor gewoon en 4 voor turbo barbecueën er is dan ook nog een instelbare ventilator (op batterijen) om een en ander echt aan te jagen als u trek heeft. Het vet van het vlees valt door de vorm van het rooster ook niet op de houtskool maar wordt gesmoord in een bak met water zodat er nauwelijks verbrandingsdampen ontstaan.

De rekening
Voor een bedrag van rond de 180 euro bent u eigenaar van een Homping-Grill inclusief starters pakket. Voor meer informatie kunt u op de site kijken van de Homping-Grill.

Homping-Grill

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *