Bacon Bullets: een kroket met bacon

Bacon BulletsBacon Bullets, wow, wat een naam! De Bacon Bullet is een nieuwe snack die er uit ziet als een kroket maar toch heel anders is. De Bacon Bullet is een idee van NEXTDELI. Het duurde bijna een jaar om de bacon kogel te ontwikkelen maar nu is het moment gekomen: de Bacon Bullets zijn er.

Drie elementen
The Bacon Bullet is opgebouwd uit drie belangrijke elementen: The Crunch, The Bacon en The Taste. The Crunch is de bijzonder krokante buitenkant die gemaakt is van American breadcrumb. The Bacon is de bacon smaak. Want wat is een snack zonder bacon? The Taste is de subtiele pikante tintelende nasmaak in uw mond.

Bacon Ball
Naast de Bacon Bullet is er ook een Bacon Ball een bitterbal zoals er geen andere is. De Bacon Ball bestaat net als de bullets uit drie elementen alleen dan in een kleine snackbare vorm.

Bacon Bullets

Verkrijgbaar
Maar waar zijn de bullets en bal verkrijgbaar? Een aantal Nederlandse groothandels verkopen de snack. Denk dan aan Makro, Deli XL, de Horesca Groep en de VHC groep. Ook verschillende cafetarias verkopen de knapperige bacon hap: Snackpoint, Happy Food, Snack Station, Smullers, One 2 Eat en Fast & Fresh.

Meer weten? Ga naar baconbullets.com of bekijk de onderstaande video.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *