Belgen organiseren wedstrijd kaaskroketten eten op de dag van de kroket

Broodjes kroketMorgen (9 oktober) is het de dag van de kroket. Dat kan op een heleboel manieren gevierd worden, Maar de krokettenbar Chapeluur in het centrum van Gent doet dat op gepaste wijze met een wedstrijd kaaskroketten eten. Want wie kan er in 30 minuten zoveel mogelijk kaaskroketten eten?

Reglement
Deelnemers moeten een reglement tekenen waarop ze aangeven in gezonde staat aan het evenement deel te nemen en niet allergisch zijn voor gluten, soja, melk of selderij. Verder is het de bedoeling dat men tijdens de wedstrijd op de stoel blijft zitten, niet overgeeft en ook niet met kroketten gaat gooien. Gelukkig mag er ook een heleboel wel. Het opeten van meerdere kroketten tegelijk is geen probleem evenals met je handen of bestek eten.

Prijs
Het evenement start op zondag 9 oktober om 15 uur in Chapeluur op de Groentenmarkt in Gent. Er is plek voor zes vrouwen en zes mannen die zich kunnen inschrijven voor tien euro. De deelnemers krijgen een aandenken aan de wedstrijd terwijl de winnaar  een jaar lang gratis kroketten mag eten bij Chapeluur.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *