Burger King heeft burger met meesterlijke burger met champignons

Champ 'n' Cheese MasterBurger King heeft vier Master burgers aangekondigd. De Classic Master, de Classic Master Double, de Champ ‘n’ Cheese Master en de Champ ‘n’ Cheese Master Double. De Champ ‘n’ Cheese Master valt het meest op door de champignons. Champignons zien we bijna nooit op burgers terug, zeker niet bij een grote fastfoodketen. Het is alleen daarom al een bijzondere burger. Maar wat kunnen de Master burgers ons nog meer bieden?


Advertentie


Classic Master
Een burger met liefst 150 gram flame-grilled Black Angus beef, crispy bacon, kaas, gefrituurde uitjes, verse tomaat en rucola op een knapperig getoast broodje. Uiteraard mogen de mayonaise en BBQ saus niet ontbreken.

Classic Master Double
Hetzelfde als de Classic Master Double maar dan met twee keer 150 gram flame-grilled Black Angus beef en daarnaast crispy bacon, kaas, gefrituurde uitjes, verse tomaat en rucola. De mayonaise en BBQ-saus maken de burger af.

Champ 'n' Cheese Master

Champ ‘n’ Cheese Master
De Champ ‘n’ Cheese Master is een vers getoast brioche broodje met wederom een 150 gram flame-grilled Black Angus beef en daarnaast gegrilde BBQ-champignons, kaas, verse uien én gefrituurd, tomaat en rucola. De Chili Kaas saus zorgt dat de burger een pittige smaak krijgt.

Champ ‘n’ Cheese Master Double
Je verwacht het niet maar de Champ ‘n’ Cheese Master Double heeft twee keer zoveel vlees. Dus voorzien van twee 150 gram flame-grilled Black Angus beef en gegrilde BBQ-champignons, dubbel kaas, verse uien én gefrituurd, tomaat en rucola. De burger wordt geserveerd op een vers getoast brioche broodje met Chili Kaas saus.

De Master burgers zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Burger King.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *