Contactloos betalen bij een snackmuur

Contactloos betalen bij een snackmuur

Contactloos betalen bij een snackmuurSinds kort is het mogelijk om bij een snackmuur te betalen met een pinpasje. Een uitkomst zo blijkt op de Horecava. Het is niet langer meer een vereiste om kleingeld mee te nemen. Via een simpele handeling kan er, met een pasje dat geschikt is voor contactloos betalen, een snack gekocht worden.

5 cent
Op de Horecava zien we bij ADM Automaten BV de nieuwe generatie snackautomaten aan het werk. De standhouder laat zien hoe gemakkelijk het is. Even een pas er tegenaan houden, het bedrag wordt afgeschreven en het luikje gaat open. In de testsituatie kost een kroketje maar 5 cent. We zijn dus gelijk fan van het systeem. Ook kan de snackmuur uitgerust worden met een betalingssysteem voor de mobiele telefoon.

30% meer omzet
Op diverse locaties zijn de automaten al in gebruik genomen,  zo ook bij een aantal Smullers vestigingen. De eerste resultaten zijn zeer positief met een extra omzet van maximaal 30%. Het gemak staat voorop want klein geld of überhaupt contant geld is geen vereiste meer bij deze automaten.

Contactloos betalen bij een snackmuur

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Contactloos betalen bij een snackmuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *