De Booster, een energieke frikandel

BoosterDe Booster is een vierkante frikandel met taurine, de werkzame stof van energiedrankjes. Vierkant, waar hebben we dat eerder gezien? Als we verder kijken dan de vorm dan blijkt dat de snack door de taurine voor een dosis energie zorgt.

Pocket
We komen de Booster tegen op de Horecava op de stand van de producent De Vries Snacks. Dat kan ook niet missen want bij binnenkomst lopen we bijna tegen de vitrine aan. In de vitrine vallen de energieke frikandellen op door de bijgeleverde vierkante pockethouders. Omdat de Booster de eerste energysnack van Nederland is zijn we extra benieuwd naar de smaak.

Energiedrank + frikandel = Booster
Op de vitrine staat een schaal met stukjes van de Booster. Net als vele om ons heen pakken we een stukje en laten de smaak op ons inwerken. Na de frikandelsmaak valt meteen de energiedrankachtige smaak op. De smaak is niet zo nadrukkelijk aanwezig als in energydrank maar is wel zeer herkenbaar. Hoe kunnen we de smaak het beste omschrijven? Neem een hap van een frikandel en daarna een slok van een energiedrankje en slik de twee samen door, dat is ongeveer hoe de Booster smaakt.

Gouden combinatie
Gaat deze snack een succes worden? Ja, dat zou heel goed kunnen. Energiedrankjes zijn net als de frikandel immens populair. Als de twee gecombineerd worden in één snack dan zou dat wel eens een gouden combinatie kunnen zijn.

Booster

Update 23-01 Booster op de radio
Inmiddels is de Booster al meerdere keren op de radio geweest: zo hebben Coen en Sander in hun radioprogramma de vierkante frikandel geprobeerd. Coen en Sander zeiden op 3FM dat het lijkt alsof de frikandel in Red Bull is gefrituurd. Hun reactie en gesprek met bedenker Martin de Vries is te beluisteren via de BNN site.

Ook bij het radioprogramma van Mark van der Molen op radio Veronica werd aandacht besteed aan de snack. In het programma noemde snackexpert Roger Bloem de Booster DE snack van de Horecava.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “De Booster, een energieke frikandel

  1. Echte rotzooi dus. Dit geef je een hond nog niet te vreten, los daarvan is het ook nog eens heel erg slecht voor je. Ontwijken dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *