De leukste snackgrappen van 2015

Subway bananenbroodje1 April is de dag waar grappenmakers ongestoord hun gang kunnen gaan. Snackfabrikanten en fastfoodketens doen daar graag aan mee. De grappen die het niveau van “je veter zit los” ontstijgen hebben we samengevat en zo komen we tot de leukste snackgrappen van 1 april 2015.

Subway broodje banaan
Subway Nederland heeft een afbeelding van een broodje met banaan, amandel en pindakaas (of honing) op hun Facebook pagina gezet. De enige tekst die er bij staat is “ga je hem proberen?” Is dit broodje banaan een broodje aap verhaal?

Subway Broodje banaan

Kwalitaria gaat bezorgen via drones
Begane grond of zesde etage, het maakt de bezorgdienst van Kwalitaria niet uit. Ze zouden namelijk gaan bezorgen via een drone. Ware het niet dat het op de dag van de aankondiging 1 april was.

Fietsen, Texel en kleding
McDonald’s is een grote leverancier van grappen. Zo zou het fastfoodrestaurant een vestiging openen op Texel. De locatie zou een leegstaand restaurant zijn. De Zweedse McDonald’s gaat kleding produceren gebaseerd op de Big Mac. De kleding bestaat uit laarzen, truien, dekbed, leggings en kleding voor de hond. Het assortiment staat op de website: bigmacshop.se. Tenslotte kunnen Deense snackers bij McDonald’s via de fiets een bestelling doen. Dit is een zogenaamde fiets-thru.

Kleding McDonald's

Bezorgbeer in Blijdorp(Bezorg) beer glipt binnen bij Diergaarde Blijdorp
Enkele jaren na de ontsnapte aap Bokito is er een beer binnengeglipt bij de dierentuin Diergaarde Blijdorp. Het blijkt een een-tweetje te zijn met de Bezorgbeer die het personeel kwam voorzien van de een snack. Na enig oponthoud kon de bezorger weer op de scooter terug en aan het werk.

Whoppergeurtje
En dan toch maar weer het Whoppergeurtje. De kogel is nog niet door de kerk, we hebben nog geen nieuws uit Japan. We weten dus niet of het parfum met de geur van verse Whoppers ook echt bestaat. Hopelijk komen we er snel achter. Tot die tijd zetten we het geurtje toch tussen de 1 april grappen.

Nog niet genoeg gelachen? Bekijk dan de 1 april grappen van vorig jaar.

Whopper parfum

Update 3 april 2015
Het Burger King parfum blijkt geen grap te zijn. Honderden Japanse klanten kochten het parfum op 1 april. Het was daardoor in een mum van tijd uitverkocht. Volgens de gelukkige kopers van het parfum ruikt het echt naar hamburgers.

McDonald’s Den Helder trakteert teleurgestelde Texelaren op een gratis hamburger. Door het tonen van een paspoort of rijbewijs krijgen de bewoners van het eiland aankomende zaterdag van 12 – 20 uur een gratis burger.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “De leukste snackgrappen van 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *