De leukste snackgrappen van 2016

BitterblokjeBegin april worden er een hoop nieuwe snacks en aanverwanten geïntroduceerd. Soms lijkt het bijna te mooi om waar te zijn. Maar wacht even… waarom worden al deze snackinnovaties allemaal gelanceerd op de eerste van april?

Vierkante bitterballen
Oma Bobs kwam op het lumineuze idee om vierkante bitterballen te produceren onder de naam Bitterblokje. Handig gezien het formaat. De smaak zou niet gewijzigd zijn van de standaard kwaliteit bitterballen van Oma Bobs.Een win-win situatie dus.

Pizza snijderLaser pizzasnijder
Wie altijd aan het stoeien is om gelijkmatige punten te snijden van een pizza moet nu goed opletten. Dit verzin je niet heeft een unieke laser pizzasnijder in het assortiment. Deze snijder lijkt op een cloche. Via een touchscreen kunt u instellen hoeveel stukjes er moeten komen waarna u de deksel over de pizza tilt. Een minuut later heeft u een perfect gesneden pizza.

Rijdende Robot als pizzabezorger
Een ander opmerkelijk pizza nieuwtje is de DRU (Domino’s Robotic Unit). De DRU is een zelf rijdend karretje van Domino’s Pizza dat pizza’s kan bezorgen. Volgens Domino’s zou het niet om een grap, er zouden zelfs gesprekken zijn met de RDW. Sterker nog in de zomer zouden de rijdende robotjes actief moeten zijn. En hoe handig zou het zijn?

— Update

Tompouce deo
Bij Hema zou er tompouce deodorant verkrijgbaar zijn. Ja, wie wil er niet naar tompouce ruiken?

Tompouce Deo

Einde van Raketje?
Unilever, het moederbedrijf achter Ola, gaf onlangs aan dat het Raketje zou verdwijnen. Maar wat zouden we moeten doen zonder dit traditionele ijsje? Gelukkig blijkt het op een 1 april grap te gaan.

Raketje einde

— Update 2

Spacereep
De Spacereep van Tony’s chocolonely brengt ons in hogere sferen.  Melkchocolade met bio-wiet van eigen bodem. En vergeet de reep niet door te geven…

Space reep

Burger King verkoopt losse frietjes en sushi whopper
In Frankrijk zou Burger King losse frietjes verkopen. Wel zo handig als u nog een beetje saus over heeft. De frietjes zouden zelfs lof verpakt worden. Bekijk de video.

De Nederlandse Burger King introduceerde de nieuwe sushi Whopper. Klein hapbare Whoppers die u met stokjes kunt eten.

Sushi Whopper

Zijn het allemaal 1 april grappen of zit er echt een nieuwe ontwikkeling bij? Waarschijnlijk weten we het in de loop van de dag. Maar soms blijkt een absurd idee toch waar te zijn zoals het Whopper parfum. Bekijk ook de snackgrappen van 2015 en 2014.

Komen we nog meer opmerkelijke snackberichten tegen die waarschijnlijk een 1 april grap zijn dan zullen we die aan deze pagina toevoegen.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *