Eau de Briquette

De leukste snackgrappen van 2018

Eau de BriquetteIn de categorie nieuws om met een korreltje saus te nemen: alle snacks die net voor 1 april worden gelanceerd en die te mooi lijken om waar te zijn. We hebben de leukste grappen van dit jaar op een rij gezet.

Oprichter Bagels & Beans start eigen platenlabel
Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans, bekend van de bagels, prijswinnende koffie en sappen gaat onder de naam JuiceJunkRecords vinyl persen. Volgens het persbericht zou hij onlangs Jennie Lena aan zijn label weten te koppelen. Voor wie het niet weet, zoals ik, Jennie Lena is een van de vier finalisten van The Voice of Holland 2015. In reactie op de opvallende carrieremove zegt Ronald Bakker ‘een LP is een rondje met een gat erin, net als een bagel.’

JuiceJunk label

De Twijfelaar van De Jong
U staat in de snackbar en kunt niet kussen tussen twee snacks. Neem dan de twijfelaar en combinatie tussen een goulash en rundvlees kroket. Het idee komt van snackfabrikant de Jong. Het zou misschien nog kunnen al de lancering niet rond 1 april was geweest.

De Jong Twijfelaar

Paas bitterballen van Mora
Dit jaar gaan we geen paaseieren zoeken maar bitterballen. Tenminste als het aan Mora ligt. Helaas zullen we lang blijven zoeken want het gaat hier om een grap. Naast dat de vorm niet heel praktisch is om te frituren is de huidige bitterbal toch al perfect?

Mora Paas bitterballen

Eau de briquette
Iedereen die zo nu en dan de barbecue aansteekt weet dat de kleren daarna in de was kunnen. Echte barbecue lucht is er niet uit te krijgen. Volgens Weber zitten we er juist om te wachten. Daarom heeft de fabrikant een luchtje op de markt gebracht: eau de briquette.

Eau de Briquette

McSushi

McDonald’s introduceerde plots een heel nieuw menu item: McSushi. Het zou een bijzondere toevoeging zijn aan de menukaart.

112 soorten tosti

Na de 111 soorten pizza komt er nu een recordtosti met 112 soorten kaas. Het idee komt van de Spijsbereiders. Hoe al die soorten op een tosti passen? Niet want het is een 1 april grap.

Whopper van chocolade
Burger King bedacht speciaal voor de gelegenheid een Whopper van chocolade. Uiteraard flame grilled!

Camouflage eieren
Zijn eieren altijd makkelijk te vinden? Verstop dan deze camouflage eieren van Hema. Onmogelijk om te vinden. Zelfs in de winkel weten ze niet waar ze zijn.

 

Hema Camouflage eieren

Hebben we nog iets gemist? We vullen het in de loop van de dag aan. Maar laat het ons ook vooral weten door een reactie achter te laten.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *