De New York Crispy van McDonald’s

New York CrispyMcDonald’s heeft een oude bekende weer op het menu gezet: de New York Crispy. De “typische” New Yorkse burger is gemaakt met bacon, Cheddarkaas, tomaat, sla, crispy gefrituurde uitjes en twee speciale New York sauzen.

De prijs van de New York Cripsy ligt rond de € 4,50 maar omdat McDonald’s werkt met adviesprijzen kan het per vestigingen verschillen. De burger, die 595 calorieën bevat zal voor een gelimiteerde periode verkrijgbaar zijn. Heeft u de New York Crispy al geproefd? Laat het ons dan weten via een reactie.

New York Crispy

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “De New York Crispy van McDonald’s

  1. Beste Snackkiosk, bedankt voor je reactie. Op Snacknieuws schrijven we over alle snacks en bedrijven. Het maakt ons niet uit of dat McDonald’s is of de cafetaria in de wijk. Omdat McDonald’s veel groter is dan de cafetaria om de hoek is er veel vaker en meer nieuws te melden over McDonald’s. Maar als de lokale cafetaria een unieke snack of actie heeft dan zullen we daar ook over schrijven.

   Omdat we altijd open staan voor suggesties kunt u nieuwe snacks of acties ook altijd mailen via: https://www.snack-nieuws.nl/contact/.

 1. Na de reclame voor New York Crispy & Twisty Shake Banaan gezien te hebben, maar eens geprobeerd.
  Dikke teleurstelling! Wat je in de reclame ziet kwam volstrekt niet overeen met de werkelijkheid.

  De Crispy zag eruit alsof ‘ie eergisteren gemaakt was en van 20 meter hoog gevallen was. Nog niet half zo dik als in de reclame en zo slap als een dweil!
  De Twisty smaakte bananig maar dat was dan ook alles, en chocolade was niet te bekennen.

  Je krijgt sterke neiging om als Michael Douglas in Falling Down – https://www.youtube.com/watch?v=zJs9p-VNORw – eens te eisen dat je krijgt waarvoor reclame gemaakt wordt.
  Slappe hap McDonalds! Ik houd het bij andere artikelen.

  Suggestie : stuur die ‘McDonalds Quality Scouts’ eens langs de filialen om anoniem de leverkwaliteit te controleren. Of biedt op de website de mogelijkheid klantervaringen te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *