Razzle

De Razzle, een heerlijk ijsje

RazzleOp een warme zomeravond had ik zin in een ijsje. Er lag niets meer in de vriezer dus ging ik naar de lokale snackbar waar ik kennismaakte met een Razzle. Een Razzle is eigenlijk een McFlurry maar dan van een restaurant dat geen McDonald’s is.

Smaken
De Razzle is in verschillende smaken verkrijgbaar: “Crunch en M&M’s”, “Oreo en Belgische chocolade topping” en “Stroopwafel en caramel”. Een Razzle wordt gemaakt op basis van sotfijs dat in een bakje gaat, de smaak gaat er bovenop waarna een apparaat het (met behulp van een lepel) allemaal door elkaar roert. De klant krijgt vervolgens het ijs met lepel mee. Klinkt herkenbaar, ja het is precies zoals bij een McFlurry.

Prijs
De Razzle is een product van Interfastfood met een verschillende prijs per snackbar. De prijzen lopen flink uiteen. Ik moest € 1,75 betalen, een introductieprijs. Na een kleine zoektocht op Google vond ik prijzen tot € 2,50 voor dezelfde Razzle.

Vergelijking
Ik besluit de Crunch en M&M’s Razzle te nemen. De medewerker van de snackbar is in een gulle bui want bij iedere hap proef ik een flinke portie chocola. Heerlijk. Al met al is het ook een goede portie ijs en doet de Razzle zeker niet onder voor een McFlurry. Het is wat oneerbiedig om zo’n heerlijk ijsje steeds te vergelijken met zijn tegenhanger maar dat kan in dit geval ook gezien worden als een compliment.

Razzle ijs

Voor jou geselecteerd:

One thought on “De Razzle, een heerlijk ijsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *