Fat Phill’s viert jubileum met weggeven van 50 gratis Double Cheeseburger op alle locaties

Hamburgerketen Fat Phill's bestaat vier jaar en viert dat in stijl. Op zaterdag 20 mei worden op alle 12 Fat Phill's locaties in Nederland 50 gratis Double Cheeseburgers weggegeven om het jubileum te vieren.Hamburgerketen Fat Phill’s bestaat vier jaar en viert dat in stijl. Op zaterdag 20 mei worden op alle 12 Fat Phill’s locaties in Nederland 50 gratis Double Cheeseburgers weggegeven om het jubileum te vieren.


Advertentie


Uniek aanbod en kwaliteit
De keten ontstond in Amsterdam en heeft de afgelopen jaren onder meer vestigingen geopend in Rotterdam, Den Haag, Leiden en Tilburg. Het succes van de keten komt door een combinatie van een uniek aanbod en het voortdurend verbeteren van de kwaliteit. Fat Phill’s biedt voor ieder wat wils: van een stevige lunch tot een late night snack allemaal gemaakt met dagverse producten en huisgemaakte sauzen.

Hamburgerketen Fat Phill's bestaat vier jaar en viert dat in stijl. Op zaterdag 20 mei worden op alle 12 Fat Phill's locaties in Nederland 50 gratis Double Cheeseburgers weggegeven om het jubileum te vieren.

20 mei, 12 uur
Armin Vahabian, de oprichter van Fat Phill’s is dankbaar voor de groei en steun aan de keten. Hij zegt over de actie: “Het is tijd om iets terug te geven. We nodigen iedereen uit om op 20 mei om 12:00 uur naar een van onze 12 restaurants te komen en te genieten van een gratis double cheeseburger. De eerste 50 zijn de gelukkige!”

Fat Phills 50 Double Cheeseburgers gratis

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *