Rookworstkroket

FEBO wil samen met HEMA rookworstkroket maken

rookworstkroketNiet alleen FEBO (75 jaar) maar ook HEMA (90 jaar) heeft dit jaar een feestje te vieren. Zoveel kaarsjes uitblazen is bijna niet te doen, er moet iets anders verzonnen worden. FEBO stelt daarom voor dat de twee iconische merken de handen ineenslaan en de samenwerking aangaan in de vorm van een rookworstkroket.

Het voorstel moet nog aan Hema voorgelegd worden. Dat wil Febo doen via een telefoongesprek op dinsdag 8 november om 17.00 uur. Heel Nederland kan meekijken via de Facebookpagina van FEBO: facebook.com/versvanfebo.

Dennis de Borst, directeur van FEBO, is erg enthousiast over het idee. Hij denkt dat de authentieke FEBO kroket, gecombineerd met de beroemde HEMA rookworst een perfecte combinatie zouden zijn die heel Nederland aanspreekt. Daarom zal het gesprek ook publiekelijk plaatsvinden. Het is nu nog wachten op het akkoord van HEMA. Maar wie kan er tegen zo’n voorstel nou nee zeggen?

‘Krookworst’ of ‘Rooket’
Of de nieuwe snack de naam ‘Krookworst’ of de ‘Rooket’ moet gaan heten kan Nederland via de Facebookpagina van FEBO bepalen.

Update onder de foto

rookworstkroket
De Rookworstkroket

— Update 1 – HEMA zegt nee

Helaas, de reactie van HEMA is niet positief. De rookworstkroket lijkt er niet te komen ondanks de inspanningen van FEBO.

reactie HEMA rookworstkroket

— Update 2 – UNOX mengt zich in gesprek

Maar wat is dit? UNOX ziet het wel zitten! FEBO zal dus op 8 november niet met de HEMA maar met Unox gaan bellen. De rookworstkroket lijkt er dan toch te gaan komen.

reactie Unox rookworstkroket

— Update 3 – UNOX en FEBO lijken er uit te komen.

De rookworstkroket gaat er komen! Unox en FEBO gaan om de tafel zitten. FEBO baas Dennis de Borst is enthousiast over de naderende samenwerking: “We moeten nog met Unox om tafel, maar als het aan ons ligt, is de rookworstkroket vanaf eind volgende week al te krijgen.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “FEBO wil samen met HEMA rookworstkroket maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *