foodtruck

foodtruckMuziek heeft mijn hele leven een belangrijke rol gespeeld. Als ik mijn ogen sluit kan ik nog een aantal openlucht festivals voor de geest halen ook al waren ze tientallen jaren geleden en zijn de meeste artiesten inmiddels overleden. dus toen ik de “Horecava Festival” plattegrond in handen kreeg was mijn aandacht direct getrokken want er was muziek bij.

Backstage
Nieuwsgierig liep ik hal 4 in de entourage van het Horecava festivalterrein was geweldig gekozen. Het leek het net of ik backstage liep. Er stond een rij foodtrucks de een nog mooier dan de andere. Ik betrapte mij erop dat ik meer naar die trucks keek dan naar de aangeboden etenswaar maar mijn excuus was dat ik wel net uit fastservice hal kwam. Er was ook een pleintje met een aantal kunstig omgebouwde bakfietsen – prachtig. Ik kon werkelijk uit een scala van snacks en hapjes kiezen en ja zelfs een hop biertje werd mij aangeboden. Erg leuk, ik hoop echt dat dit onderdeel volgend jaar terug keert!

Foodtruck

On the move
Foodtruckers zijn “hot” ze zijn bijzonder gewild en als het aan hen ligt dan wordt heel Nederland een groot openlucht restaurant. Plaatsen als Utrecht, Nijmegen den Haag en Amsterdam hebben allemaal al in 2016 een openlucht festival met muziek en foodtrucks op het programma staan.

Start de motoren
De aftrap voor een zomer vol snacks en heerlijke hapjes uit deze rijdende keukens wordt van 17 maart tot en 20 maart gehouden in de Ahoy te Rotterdam. Zo’n 70 truckers, zelfs uit het buitenland zullen u, weliswaar dan nog veilig overdekt, daar hun beste snack voor zetten.

Foodtruck Foodtruck

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *