Frites Atelier opent met introductie van ‘Pulled Pork & Piccalilly’
Ook het Frites Atelier is de afgelopen periode gesloten geweest. Met de versoepeling van de huidige maatregelen zijn de deuren van de vestigingen in Den Haag, Antwerpen en Gent geopend. Het Frites Atelier viert de heropening met de introductie van ‘Pulled Pork & Piccalilly’.
Pulled Pork & Piccalilly
De Pulled Pork & Piccalilly is een twist op een klassieke smaakcombinatie. De draderige structuur van het traag gegaarde varkensvlees met zwarte peper gaat bijzonder goed samen met de frisse picklessaus, boordevol verse groentes en onze romige huisgemaakte mayonaise met verse tuinkers.
Parmesan & Basil
Ook een van de favoriete specials van het Frites Atelier is terug, de ‘Parmesan & Basil’. Dit is een combinatie van fijn poeder van verse tomaten bestrooide goudgele Frites, frisse basilicummayonaise en à la minute geraspte Parmezaanse kaas met basilicum-cress.