Friet

Gefrituurde PiranhaMijn motto is: “alles kan in de frituurpan”. Wat dacht u van een gefrituurde mars of gefrituurde hersenen? Maar het kan altijd nog gekker. In Japan kunt u een gefrituurde piranha, compleet met tanden, bestellen.

Het bekende Japanse kuuroord: Nara Kenko Land heeft allerlei Zuid Amerikaanse vislekkernijen op het menu staan. De meest in het oogspringende snack is een gefrituurde piranha. Een verslaggeefster van Rocket News 24 ging de piranha proberen.

Populair?
Na een Brazilian Forest Smoothie begon de verslaggeefster aan de piranha die geserveerd wordt in originele staat, dus met tanden. Bij het zien van de gefrituurde piranha begon ze zich af te vragen waar ze aan was begonnen. Was ze de enige die deze snack aandurfde? Niet helemaal, want volgens de kok is de gefrituurde piranha redelijk populair. Tenminste éénmaal per dag eet iemand de vis. In Japan is er blijkbaar een andere definitie van populair.

Smaak
Gelukkig voor ons durft de reporter de piranha toch te proeven, zodat we niet hoeven af te reizen naar Japan. De kleine bijtgrage vis blijkt naar een soort van ham te smaken. U kunt de Zuid-Amerikaanse lekkernijen tot 12 mei proberen. Volgens Rocket News 24 is dat het proberen waard, al was het maar voor de piranha ervaring.

Gefrituurde Piranha

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Gefrituurde piranha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *