Hamburgers voor homosHet moet niet gekker worden, maar dat wordt het wel. Er bestaat een speciale hamburgerketen voor homo’s, lesbo’s, bisexuelen en transgenders. Ik hoor u gelijk aan een flauwe grap beginnen (“komt een homo bij de…”) maar dit is serieuze shit. De keten heet Hamburger Mary’s en zij heeft bijzondere hapjes op het menu staan. Wat dacht u hiervan?

Namen
Begin 1900 kregen homo’s in San Francisco als bijnaam Mary, te vergelijken met het Nederlandse “handtasje”. De oprichters van de hamburgerketen besloten die naam te gebruiken en noemden hun zaak Hamburger Mary’s zodat iedereen weet voor wie hun hamburgers bestemd zijn. En wat er op het menu staat? Kies onder meer uit Mary’s Handbag, Brittney Fries Spears, Queen Mary, Love Me Tenders.

Uw bezoek
Mocht u zelf een bezoek willen brengen aan Hamburger Mary’s dan stapt u het best in de auto en rijdt naar Berlijn, daar zit de dichtstbijzijnde vestiging. U kunt dan gelijk aanschuiven bij een van de evenementen die de zaak organiseert bijvoorbeeld de Dining with the Divas. Dat is een zogenaamde Dinner Dragshow waarbij mannen zich verkleden als vrouwen en een kleurrijke show opvoeren. U kunt ervan vinden wat u vindt, maar compleet anders dan u gewend bent is het zeker.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *