Heart Attack Grill: a taste worth dying for

De Bijnaam van Las Vegas is Sin City. De mogelijkheden om te zondigen zijn hier ongelimiteerd net als bijna overal de inzetten overigens. Ik kan u vertellen dat u ook op snack gebied een zonde kan begaan.

Heart Attack Grill
Eind  2011 opende Heart Attack Grill (HAG)  haar deuren in Las Vegas. Het is een  controversiële naam en een dito concept. Het concept van HAG is gebaseerd op een verbluffend eenvoudige strategie die vet en veel propagandeert en u daarvoor ook nog eens beloont.

Ambulance staat klaar
Als reiziger ben ik wel wat gewend maar mijn hart smelt bij het idee om ontvangen te worden door een zuster in een mooie outfit. Bij binnenkomst lijkt het wel alsof u in een hospitaal bent aangekomen. Een ambulance staat klaar voor de deur. Klanten worden dan ook patiënten genoemd. Een bestelling krijgt u gelabeld om uw pols en heet hier geheel in stijl: recept.

Hamburger van kilo vlees
De menukaart liegt er niet om: Single- double- triple- en quadruple bypass burgers (a taste worth dying for) worden ze genoemd. Alleen als u een triple- of quadruple burger (bijna een kilo vlees) op krijgt wordt u in een rolstoel naar uw auto gereden.

Boven 160 kg gratis
Als lokkertje voor de zwaargewichten onder ons heeft HAG de volgende slogan op de gevel geplaatst: “bent u zwaarder dan 160 kg, dan eet u hier gratis”. Ze noemen dit het HAG dieet. Het is zelfs mogelijk om lijsten te downloaden zodat u uw gewicht kunt bijhouden.

Hartaanval
Onlangs werd een “patiënt” in het restaurant onwel. Er werd eerst gedacht aan een grap waardoor toeristen foto’s begonnen te maken. Maar al snel werd de ernst van de situatie duidelijk. Dus er werd meteen een ambulance gebeld, want de ambulance voor de deur is blijkbaar voor de show. De “patient” maakt het naar omstandigheden goed.

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Heart Attack Grill: a taste worth dying for

  1. bij mij is het meer tjeemig ik dacht dat ik een beste hamburger maakte….
    vanavond deze bouwtekening eens namaken het is wel een quadruple!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *