Het feest dat gourmetten heet

Gourmetstel Clatronic RG3592

Kerst en gourmetten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Volwassen mannen die de lunch overslaan zodat ze ’s avonds kunnen bunkeren. Familieleden die na 5 bakjes genoeg hebben omdat ze te veel brood hebben gegeten en een huis dat drie dagen stinkt. Ja dat is het feest dat gourmetten heet.

Er zijn heel veel verschillende gourmetstellen. Dus wat is nou het beste gereedschap voor dit feest? Dat hangt uiteraard van veel factoren af. Bijvoorbeeld met hoeveel personen u gaat eten.

Een gourmetstel voor twee
Het gourmetstel RG 3592 van Clatronic kost zo’n € 25 en is klein, compact en daarmee ideaal voor een select gezelschap. Het is namelijk een gourmetstel voor twee personen. Wie weet kunt u het zelfs meenemen op vakantie om op de camping te gourmetten.

Gourmetstel Clatronic RG3592
Gourmetstel Clatronic RG3592

Multifunctioneel
Voor de multifunctionele gourmetters is er een 4-1 set van SOLIS Type 790. Deze set voorziet in alle mogelijk opties zoals raclette, tafelgrillen, gerechten uit de mini-wok en zelfs het bakken van kleine crêpes. Hoe veelzijdig kan een gourmetstel zijn? Deze set kost net geen € 100.

Gourmetstel SOLIS Type 790
Gourmetstel SOLIS Type 790

Lang gourmetstel
Voor grote groepen is er de Steba RC60TWIN. Hier kunnen achter personen van eten. Het bijzondere van deze set is dat het apparaat uitgedraaid kan worden over de lengt van de tafel. Zo kan iedereen aan een kant zitten. Of dit handig is… uuhm… Voor €129 hoop ik van wel.

Gourmetstel Steba RC60TWIN
Gourmetstel Steba RC60TWIN

 

Uitbreiden
Tenslotte is er nog de Espressions EP1310 van €99. Dit gourmetstel voor vier personen lijkt wat aan de kleine kant voor een groep. Totdat u er achterkomt dat de sets makkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Via een apart snoer kan er een tweede set aangesloten waardoor er plots plek is voor acht gourmet liefhebbers!

Gourmetstel Espressions EP1310
Gourmetstel Espressions EP1310

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *