Homestyle Crispy Chicken Greek en McWrap Greek bij McDonald’s

McDonald's Grieks genietenHet heeft even geduurd maar McDonald’s Nederland heeft ook weer wat nieuws te snacken. Geïnspireerd door de Griekse keuken en passend bij het lente weer zijn de Homestyle Crispy Chicken Greek en McWrap Greek vanaf nu verkrijgbaar.

De snacks zijn een combinatie van hartig en fris verkrijgbaar met krokante kip of in een vegetarische variant. Daarnaast zijn er ingrediënten gebruikt zoals witte kaasblokjes, Greek salsa en een frisse yoghurtsaus.

McDonald's Grieks genieten

Bacon Cheese, Milkshake Tropical en McFlurry Maltesers
Maar er is meer. Want exclusief voor app gebruikers is er de Bacon Cheese. Een cheeseburger met knapperige bacon! Voor verkoeling kunnen we terecht bij de Milkshake Tropical en de McFlurry Maltesers. De Tropical milkshake is gemaakt met de smaak van tropisch fruit terwijl de McFlurry Maltesers gemaakt is met romig softijs, stukjes Maltesers en rijke chocoladesaus.

McDonald's Bacon Cheese

Cheese Snacks en Pop Dots
De Cheese Snacks, de krokante kaas snacks, zijn voor de zoveelste keer terug bij McDonald’s. Ze zijn dan ook erg lekker. En tenslotte zijn er nog de Pop Dots. Dit zijn balletjes van donutdeeg met een zachte vulling van aardbeien-, stracciatella- of chocoladesmaak. Het lijkt alsof McDonald’s naar ons heeft geluisterd en ineens een hele reeks lekker nieuwe snacks op de menukaart heeft staan!

McDonald's Pop Dots

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *