Japans burgerrestaurant mengt zich in verkiezingsstrijd

American Election burgersHeel de wereld, inclusief Japan, kijkt met grote belangstelling naar de presidentsverkiezingen in Amerika. Vandaag, op 8 november, zal eindelijk duidelijk worden wie de komende vier jaar het land mag besturen. Net als in Rotterdam heeft het Japanse burgerrestaurant J.S. Burgers zich door deze verkiezingsstrijd laten inspireren.

Trump
Het restaurant heeft een Mr en Mrs. Burger. De Mr. Burger is geïnspireerd door Trump en zijn New Yorkse achtergrond. De burger heeft twee zwarte broodjes, gevuld pastrami rundvlees, een rundvlees patty, koolsalade en zelfgemaakte Russische dressing. Het zwarte broodje is gezien de (soms) racistische opmerkingen van Trump wel een beetje vreemd te noemen.

Clinton
De Mrs. Burger is dan natuurlijk geïnspireerd door Clinton en haar thuisstad Chicago. De burger bestaat uit een maanzaad broodje, verse groenten en augurken, een worst en een rundvlees patty, gele mosterd en selderij zout. En zonder verdwenen e-mails.

American Election burgers

Bij iedere burger zit een stembiljet en op 9 november zal de meest gekozen hamburger erkent worden als de presidentiële burger.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *