Japanse Burger King maakt koning van cheeseburgers

Burger King: Crown The One PounderDe Japanse Burger King heeft de koning van de cheeseburgers bedacht: de Crown The One Pounder. De Crown The One Pounder is gemaakt met vier stukken vlees, zes plakken cheddarkaas, augurken, uien, mosterd en ketchup. En dan bevat het broodje ook nog eens vier soorten kaas: Gouda, Egmont en Mozzarella kaas worden aan het deeg toegevoegd. Bij het bakken komt er nog eens cheddarkaas bij.


Advertentie


Het is een delicaat proces wat ook terug te zien is in de prijs. De Crown kost los 2,040 yen (€ 12,82) of 2,340 yen (€ 14,71) in een menuvorm. Dat is wel wat meer dan de normale burger maar ik zou het er persoonlijk wel voor over hebben. Je krijgt een burger geserveerd van 1.1 pounds wat zo’n 500 gram is. Wie het lukt om de burger op te eten krijgt een speciale sticker.

Burger King: Crown The One Pounder

Omdat het een flinke burger is adviseert de keten om de burger vooraf doormidden te laten snijden. Het zou het een stuk makkelijker maken om de Crown op te eten. Deze burger is tijdelijk verkrijgbaar bij de Japanse restaurants van Burger King.

Burger King: Crown The One Pounder

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *