Loaded Fries verkrijgbaar bij Domino’s

Dominos Loaded FriesDomino’s heeft nu ook Loaded Fries op haar menukaart geplaats. De introductie volgt na de succesvolle introductie van Crispy Oven Fries eerder dit jaar. De Loaded Fries zijn er in de smaken Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork.


Advertentie


De Loaded Fries bevatten bekende Domino’s ingrediënten. Zo is er de Loaded Fries Chicken Kebab met een topping van mozzarella, paprika, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. De Loaded Fries Spicy Chicken Kebab zijn er voor de liefhebber van pittig eten en bevatten mozzarella, ui, jalapeños, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. De combinatie met friet, pulled pork, mozzarella, bacon, paprika, lente-ui en een swirl van BBQ saus heeft de naam Loaded Fries Pulled Pork gekregen.

Dominos Loaded Fries

Manon Stoutjesdijk, PR specialist bij Domino’s Nederland, vertelt over de nieuwe introductie: ”Gemak en genieten zijn voor onze klanten belangrijke redenen om bij Domino’s te bestellen. Daarom bieden we een ruime keuze aan gerechten aan. Dit varieert van verse pizza’s tot kipgerechten en sandwiches. Sinds januari is daar ook friet bij gekomen. Deze introductie is zo enthousiast ontvangen, dat we onze klanten graag verblijden met drie nieuwe variaties in de vorm van Loaded Fries.”

De Loaded Fries zijn verkrijgbaar vanaf €5,99 bij alle vestigingen van Domino’s in Nederland.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *