McDonald’s Amerika krijgt dubbele Big Mac

McDonald's Double Big MacTerwijl het nieuwe jaar zich ontvouwt, heeft McDonald’s een gedurfde stap gezet om de iconische Big Mac opnieuw vorm te geven. In plaats van zich te conformeren aan het traditionele voornemen om af te vallen, heeft de Big Mac een robuustere gedaante omarmd – met de indrukwekkende Double Big Mac.

Terugkeer
Dit is overigens niet de eerste keer dat McDonald’s dergelijke spectaculaire aanpassingen aan de Big Mac heeft gemaakt, maar de Double Big Mac belooft een ongeëvenaarde ervaring met zijn vier 100% rundvleespatties, een extra dosis van de kenmerkende Big Mac-saus, pittige augurken, knapperige gescheurde sla, fijngehakte uien en een plak romige Amerikaanse kaas. De toevoeging van de vierde patty zorgt voor de perfecte verhouding, waarmee het verlangen naar dat ontbrekende derde broodje wordt vervuld.

McDonald's Double Big Mac

Zelf knutselen
Helaas is de Double Big Mac exclusief beschikbaar voor Amerikaanse McDonald’s liefhebbers, wat betekent dat we er hier in Nederland niet van kunnen genieten. Maar laat dat je niet ontmoedigen! Je kunt altijd zelf aan de slag gaan en proberen deze overheerlijke burger thuis in elkaar te knutselen.

Deze tijdelijke aanbieding loopt tot 24 januari bij deelnemende McDonald’s Amerikaanse vestigingen.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *