McDonald's Japan Gundam Menu

McDonald’s Japan lanceert menu in samenwerking met animatieserie

McDonald's Japan Gundam MenuMcDonald’s Japan heeft ons weer een paar mooie burgers voorgeschoteld, dit keer in samenwerking met de Japans animeseries Gundam. Het Gundam menu bestaat uit drie burgers, een ontbijt snack en twee frisdrank soorten die honing en guarana bevatten met de bijzondere naam McFizz en Mac Float.

Voor de promotie van de snacks is het personage Char uit de Gundam reeks ingezet. De drie burgers bestaan uit de populaire Spicy Dabuchi, en de nieuwe producten Red Garlic Teriyaki en Newtype White Trich. De “Spicy Dabuchi” is een dubbele cheeseburger met knalrode pittige kaas met habaneropoeder en pittig gesneden jalapeño. De Red Garlic Teriyaki is een teriyaki mac burger geserveerd op een rood broodje met zoete en pittige saus, en bevat verder gerookte bacon en chili met sojasaussmaak en knoflook. Dan is er nog de Newtype White Trich. Een tripple cheeseburger met witte cheddar kaas.

McDonald's Japan Gundam Menu

Dabuchi Sausage Muffin
Voor de vroege vogels is er de Dabuchi Sausage Muffin. Een sandwich met twee sappige en pittige worstpasteitjes, twee cheddar-kazen met een rijke smaak, samen met ketchup en augurken en geserveerd op een originele muffin. Tenslotte zijn er nog twee dranken aan het menu toegevoed. De McFizz is een rode koolzuurhoudende drank gemaakt met honing en guarana. De Mac Float is gemaakt met dezelfde drank maar wordt daarnaast voorzien van een portie softijs en is dus meer een dessert dan een frisdrank.

McDonald's Japan Gundam Menu drinken

 

 

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *