McDonald's of Burger KingFastfoodliefhebbers zijn in twee groepen verdelen: kamp McDonald’s en kamp Burger King. De één vindt een Whopper vele malen lekkerder dan de Big Mac, terwijl de ander zweert bij de frietsaus van McDonald’s. Discussies tussen de twee groepen leidden tot nu toe niet tot een winnaar en daarom besloten de mensen van het YouTube-kanaal “The Infographic Show” de twee hamburgerketens eens onder de loep te nemen.

McDonald’s beter dan Burger King?
Wat betreft kwantiteit wint McDonald’s het van rivaal Burger King. Het fastfoodrestaurant draait meer omzet en heeft veel meer vestigingen en werknemers in dienst. Volgens experts komt dit doordat McDonald’s meer geld steekt in reclame, een snellere service biedt en een uitgebreidere menukaart heeft met opties voor kinderen en ontbijt.

Big Mac of Whopper?
Welke van de twee serveert dan de lekkerste burgers? The Harris Poll vroeg deze maand aan meer dan honderdduizend respondenten wat zij de lekkerste burgerketen vinden. Opvallend genoeg staan beide fastfoodrestaurants niet in de top 5. McDonald’s eindigt op een zevende plek en de Burger King is niet eens in de top 10 te vinden. Op de eerste plaats staat de keten “Five Guys” en dat is goed nieuws voor Nederlandse hamburgerliefhebbers: deze keten opent binnenkort namelijk een vestiging in Utrecht.

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “McDonald’s of Burger King?

  1. Mcdonalds de burgers zijn wel te eten en de chicken nuggets smaken Goed en koffie en de telegraaf burger king heeft Well lekkere friet maar niks anders

  2. Mcdonalds de burgers zijn wel te eten en de chicken nuggets smaken Goede koffie koeken burger king heeft Well lekkere friet En milkshakes maar niks anders waar foor ik naar de grote stad zou gaan

    Edit spel fout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *