Meesterwerk bij McDonald’s: Grand Royal

Naar eigen zeggen heeft McDonald’s een meesterwerk voor ons gemaakt: de Grand Royal. McDonald’s is blijkbaar niet erg bescheiden als het over hun nieuwste creatie praat. Maar ik moet toegeven dat de burger er erg lekker uitziet, eigenlijk kan ik niet wachten om de burger te proberen. Hebben we dan toch met een meesterwerk te maken?


Advertentie


Ingredienten Grand Royal
McDonald’s laat ons in de reclame van de Grand Royal de verschillende ingrediënten zien. Op een grote tafel staan alle ingrediënten uitgestald voordat we het “meesterwerk” zelf te zien krijgen. De Grand Royal bevat een flinke hamburger, een broodje met daarop gesmolten kaas, tomaat, sla, ui, twee plakken kaas, augurk, tomatensaus en mosterdsaus.

McDonald’s lijkt met de reclame vooral de kwaliteit van de ingrediënten te willen benadrukken. Wilt u net als ik de burger proberen? Dan heb ik goed nieuws, de 555 calorieëntellende Royal is sinds 26 februari verkrijgbaar in Nederland. De verkoopprijs van de burger is € 3,95 en is tot en met 25 maart verkrijgbaar.

De ingrediënten van de Grand Royal:

Bekijk de reclame van de Grand Royal:

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

7 gedachten over “Meesterwerk bij McDonald’s: Grand Royal

 • 27 februari 2013 om 11:45
  Permalink

  Ziet er uit als een lekkere burger. Komend weekeind ga ik de burger proberen!

  Beantwoorden
 • 27 februari 2013 om 21:30
  Permalink

  Net voor het eerst de Grand Royal gegeten. Geef mij toch maar de Big Tasty, vind daarvan de saus lekkerder en de bacon erop maakt het af!

  Beantwoorden
 • 28 februari 2013 om 11:14
  Permalink

  Hmm, de presentatie is een echt stilleven, die muziek doet me erg aan tussen “kunst en kitsch” denken…… maar alweer een nieuwe burger ? Worden jullie daar niet moe van ?

  Beantwoorden
 • 2 maart 2013 om 15:47
  Permalink

  Ik heb de Grand Royal gisteren geprobeerd. Ik vond de combinatie van tomatensaus met mosterd erg lekker. Verder lijkt het een beetje op een Big Tasty maar dan zonder bacon. Ik denk dat het toevoegen van bacon de burger nog lekkerder had gemaakt. Hoe dan ook, ik kan de burger zeker aanraden.

  Beantwoorden
 • 6 maart 2013 om 07:40
  Permalink

  Ik vond de combinatie tomatensaus/mosterdsaus niet echt een succes. De augurk was wel weer erg lekker er tussen, maar miste toch de bacon zoals bij de Big Tasty.

  Beantwoorden
 • 7 maart 2013 om 00:49
  Permalink

  Kan iemand mij vertellen welke muziek bij het tv spotje van deze Grand Royal gespeeld wordt?

  Beantwoorden
  • 8 maart 2013 om 17:05
   Permalink

   De muziek voor dit spotje is nieuw gecomponeerd door Pieter Straatman van Music Skeleton Productions.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *