Met de hand frituren

Met hand friturenPrem Kumar is een chef uit New Delhi. Hij bakt vis en andere zeesnacks in zijn frituurkraampje. Niets speciaals aan zult u zeggen. Ware het niet dat Prem zijn handen gebruikt om te frituren. Dit geeft de term “handgemaakt” een geheel nieuwe lading.



Blijkbaar heeft de familie van Kumar een gave om warmte te kunnen weerstaan. Zijn vader deed het ook al. Na een tijdje proberen lukte het Prem ook om zijn handen te gebruiken. Het moge duidelijk zijn dat zijn kunstje een hoop bezoekers trekt. Het straatrestaurent trekt een hoop bezoekers, niet alleen vanuit de omgeving maar ook vanuit het buitenland komt men graag naar de kunsten van Prem kijken.

Prem hoopt dat op een dag zijn zoon ook in zijn voetsporen zal treden, of beter gezegd handsporen. In de onderstaande video ziet u Prem in actie:

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *