Mora Funmix voor de thuiskijker

Mora Funmix HollandKijkt u voetbal thuis op de bank? Dan gaat u waarschijnlijk ook zelf met de frituurpan aan de slag. Voor de thuiskijker heeft Mora een assortiment aan bittergarnituur. Tot de snackselectie van Mora behoren de Funmix Holland, Funmix Original, Funmix Party en de normale bitterballen.


Advertentie


De verpakking van de snacks is speciaal voor het WK in een nieuw jasje gestoken. Zo kunt u er niet overheen kijken in het schap. De Mora snackselectie 2014 bestaat uit:

  • Funmix Holland – Net als veel spelers van het Nederlands Elftal maakt deze funmix zijn debuut op een groot toernooi. De Funmix Holland bestaat uit gehaktballetjes, Kipkorns mini, kaassoufflés mini en bamihapjes. Totaal zitten er 28 snacks in de verpakking.
  • Funmix Original – De Funmix Original komt uit de eigen opleiding van Mora. De Funmix Original bestaat uit 32 stuks en bevat: de Ribster mini, de Kipkorn mini, de Carrero mini en de Viandel mini.
  • Funmix Party – Als er een feestje is te vieren dan komt de Funmix Party of tafel. De Funmix Party bevat bitterballen, kipnuggets, bamihampjes en mini frikandellen. Er zitten 36 snacks in een Funmix Partyzak.
  • Rundvlees bitterballen – Natuurlijk mag de bitterbal niet ontbreken op een WK. De bitterbal is de favoriete bal van de supporters.

Funmix originalsBitterballen

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *