KitKat Whisky Barrel Aged

Nieuwe KitKat is gecombineerd met whisky

KitKat Whisky Barrel AgedKitKat heeft een nieuwe combinatie geïntroduceerd: Whisky met chocolade. Deze gelimiteerde KitKat komt uiteraard uit Japan.

Whiskyvaten
De cacaobonen worden 180 dagen opgeslagen in whiskyvaten voordat ze gebruikt worden voor de KitKat “Whisky barrel aged”. Iedere week worden de vaten gedraaid zodat alle stukjes in aanraking komen met het vat en de maximale smaak kunnen opnemen.
KitKat Whisky Barrel Aged
Het idee voor deze nieuwe smaak komt vanuit de Japanse KitKat chocolade boetiek onder toeziend oog van Yasumasa Takagi. De nieuwe KitKat smaak schijnt vooral volwassen aan te spreken die het aroma en de smaak van whisky kunnen waarderen. Daarnaast is de reep voorzien van een diepe en rijk van smaak die lang zal blijven hangen.
Alleen in de winter
Volgens KitKat zal de Whisky barrel aged de eerste smaak zijn uit de KitKat boetiek die in diverse landen wordt verkocht. Door de intensieve manier van bereiden en exclusieve ingrediënten zal de smaak alleen in de wintermaanden verkocht worden. De prijs ligt op 300 yen (€2,38). Het is nog niet bekend of de reep ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *