asian food lovers sushi box

Onbeperkt sushi thuis eten met Asian Food Lovers

asian food lovers sushi boxSinds kort brengt het bedrijf Asian Food Lovers een sushi box op de markt. In de doos zit bijna alles dat u nodig heeft om zelf sushi te maken. De vis moet u zelf nog even vangen maar dan bent u compleet. Compleet? Nou ja, u bent dan klaar om een 3 uur durende sushi-bereid-trip te maken. En die is het meer dan waard.

Out of the box
Ik mocht de box testen en was blij verrast met de inhoud. Alle basisbenodigdheden zitten erin. Van norivellen en rijst tot zelfs stokjes en een bamboematje. Ook zit er een handleiding bij die u vertelt hoe u de rijst moet koken, dat is immers het allerbelangrijkst bij sushi. Ook leert het boekje hoe u stapsgewijs nigiri, maki, california rolls, temaki en zelfs baked sushi kunt maken. En het werkt.

sushi box - voorbereiding

Nadat ik de rest van de familie had aangespoord om mee te doen kon onze producttest beginnen. In een paar stappen zetten we een paar flinke plateaus op tafel die we vervolgens konden opeten. Pfoehhh, iets teveel gemaakt maar wel heerlijk. Er is nog wat over dus als u trek heeft…

 

Kost dat? Waar kan ik het krijgen?
De sushi box kost u €19,95 en is online te bestellen bij Asian Food Lovers. U moet zelf nog zalm, tonijn en krabsticks bij de viswinkel halen en dat kost u circa €15. Bij elkaar bent u voor een groep van 6 personen zo’n €6 per persoon kwijt, dat is aanzienlijk goedkoper en ook gezelliger dan in een restaurant.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *