Oud frietsausbakjes van McDonald’s staan op Marktplaats te koop

McDonalds menuBezoekers van McDonald’s hebben de aandacht getrokken door handig in te spelen op iets ogenschijnlijk alledaags – de frietsaus zakjes van McDonald’s. Op Marktplaats staan plots diverse oude McDonald’s frietsaus bakjes die ook flink worden bekeken.

Nu de bakjes zijn vervangen door zakjes zou het plots om een gewild object kunnen gaan. De bakjes op Marktplaats zijn nog in nieuwstaat, soms zelfs zorgvuldig bewaard in de koelkast sinds het moment van aankoop. Maar let wel op, sommige bakjes zijn soms over hun houdbaarheidsdatum heen. De vraag die opkomt: is dit bakje echt zo gewild? De hits op Marktplaats lijken erop te wijzen dat er interesse is.

De advertenties roepen op tot bieden op de frietbakjes, waarbij de biedingen vaak oplopen tot ver in de duizenden euro’s. Hoewel deze biedingen wellicht niet serieus genomen moeten worden; het lijkt er sterk op dat de deelnemers aan de veiling de humor van de advertentie inzien. Maar alle hits en biedingen brengen wel de vraag naar voren: wat maakt dit oude McDonald’s bakje zo speciaal? Is het de nostalgie van vervlogen fastfood-momenten, of schuilt er een diepere betekenis achter?

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *