Rare jongens die Japanners

Weet niet hoe het met u  vergaat op zo’n doordeweekse dag  maar mijn koffie rantsoen blijft hagen rond de 3 koppen daarna wordt het me teveel en speelt mijn maag op. Toevallig kwam ik een filmpje tegen van ene Kobayaski, ik had nog nooit van hem gehoord maar hij schijnt een “eating legend” te zijn in Japan en omsteken. Hij heeft ongeveer 5 wereldrecords snel eten op zijn naam. (o.a. hotdogs, hamburgers, gehaktballen en pasta).

42 koppen koffie
In dit geval gaat het echter om koffie drinken slurpen zou ik bijna zeggen aan het eind van het filmpje staat de teller op 42. Ik heb zelfs nog even getwijfeld of ik u hiermee wilde verblijden want het is een raar filmpje, een in mijn ogen hoogst irritante interviewer neemt hem mee naar de koffie proef kamer van “ eight o’clock coffee ” en daar gaat Kobayaski helemaal los. Het lijkt me een beetje te veel opgezet en gewoon een reclame filmpje, hij drinkt ook zeker niet alle koppen leeg maar komt aan het eind wel sterk terug met …….   In dit geval zeg ik oordeelt u zelf.

Zo en nu even een koffie.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Rare jongens die Japanners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *