Roze fritessaus bij Smullers ter ere van Pride Amsterdam

Roze frietsausOm de Amsterdam pride te eren zal van 28 juli t/m 5 augustus Smullers op de Amsterdamse NS-Stations roze fritessaus serveren. “Op één van onze drukste dagen van het jaar kleurt de hele hoofdstad roze, dus waarom zouden we niet lekker meedoen?” aldus Roger Bloem, marketeer Smullers. De saus is samen met Oliehoorn ontwikkeld die Smullers ook voorziet van de reguliere fritessaus, curry en ketchup.


Advertentie


Beleving
Roger geeft aan dat er geëxperimenteerd is met verschillende smaken die bij de roze kleur passen maar omdat het de standaard  fritessaus vervangt is er voor gekozen om de normale smaak te behouden. De kleurverandering is al een beleving op zich.

Oliehoorn Marketing Manager Jeffrey Draaisma is verheugd met de roze fritessaus. “Wij geloven in unieke samenwerkingen met onze partners en vinden het geweldig dat deze roze fritessaus nu tijdens zo’n groot evenement verkocht wordt.”

Lekker, leuk en verrassend
Category manager Mike Poelman zegt dat snacken vooral lekker en leuk moet zijn en verrassend blijven. Daarom heeft de keten in het verleden al de milkshake pistache en salty caramel geïntroduceerd. En daarnaast werden er snacks ontwikkeld zoals snacks de kebabsoufflé, de paellaschijf en de WKaassoufflé.

Roze frietsaus

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *