Frietbakje McDonald's

Schoenen die er uitzien als frietbakjes van McDonald’s

Frietbakje McDonald'sModehuis Balenciaga heeft vaker schoenen ontworpen voor belachelijke prijzen. Maar dit keer zijn het schoenen voor zo’n €480 die er volgens McDonald’s uitzien als frietbakjes van het restaurant. Wie overigens denkt dat de schoenen niet verkocht worden heeft het fout. De schoenen gaan als warme broodjes.. herstel frietjes over de toonbank.

Prijsverschil
De fastfoodketen heeft daarom ook op deze modetrend ingehaakt via het Instagramaccount. Zo zijn er foto’s geplaatst van iemand met twee frietbakjes als schoenen. Het verschil in prijs is aanzienlijk want een McDonald’s bakje kost ongeveer € 2,50 en dan zit er nog friet in ook.

103.042 likes
McDonald’s heeft een oproep gedaan om massaal de foto te liken. Bij 103.042 likes gaan de schoenen daadwerkelijk in productie. De vergelijking met de schoenen en de frietbakjes werd vorig jaar al gemaakt door Lil Quasar waarna de Tweet massaal werd gedeeld op Twitter.

Kleding en merchandise
Overigens heeft McDonald’s al vaker kleding en merchandise uitgegeven. Van jasjes tot sokken en van t-shirts tot schoenen die er uitzien als bakjes friet. Tenminste als we de foto genoeg likes geven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McDonald’s Sverige (@mcdonaldssverige) op

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *