Snacknieuws bezoekt Eten op Rolletjes

Eten op RolletjesBijna ieder weekeind is er ergens in Nederland een foodtruck festival. Maar hoe vaak komt zo’n festival in uw woonplaats? Als die woonplaats Hilversum is dan niet zo heel vaak. Als het weer dan ook nog meezit dan is er geen enkele reden om niet te gaan.

Divers aanbod
Daarom ging ik zondag 21 mei naar Eten op Rolletjes in Hilversum. Voor de gelegenheid was het Dudokpark volgeladen met foodtrucks. Eten op Rolletjes biedt een flinke diversiteit aan eten zoals: pizza’s, oesters, hamburgers, saté, crêpe, ijs, wafels en ga zo maar door. Er is ook een hoop vermaak. U kunt uiteraard mensen kijken maar er was ook muziek (vaak verschillende per gedeelte van het terrein) . Voor de kleinste was er een poppentheater en ook van de speeltuin in het midden van het park werd druk gebruik gemaakt.

Eten op Rolletjes

Geduld
Ik heb niet alles gegeten maar mijn broodje saté, pizza parmaham en hamburger waren elk van een goede kwaliteit. Maar er zijn ook een paar dingen die beter kunnen. Het is voor mij duidelijk dat het personeel niet overal op elkaar ingespeeld is. Het bestellen en krijgen van drinken aan de bar is een flinke opgave. Wie dus iets wil drinken moet geduld hebben.

Eten op Rolletjes

Details
Het eten is weliswaar van een goede kwaliteit maar het kan qua afwerking net wat beter. Zo werd de ham op de pizza gedrapeerd na het bakken. Wat mij betreft had het nog even in de oven meegebakken mogen worden. Ook de broodjes van de burgers waren niet geroosterd of warmgemaakt. Dat zijn net de details en die verwacht ik wel voor die prijs (omgerekend was de pizza € 12,50).

Eten op Rolletjes

Meer informatie
Maar ik heb mij prime vermaakt met dit leuke festival in mijn achtertuin. Volgens jaar ga ik er dus graag weer heen. Eten Op Rolletjes doet naast Hilversum ook Ede, Arnhem, Haarlem, Deventer, Purmerend, Alkmaar, Zeist, Wageningen en Breda aan. Kijk voor meer informatie op: etenoprolletjes.nl.

Eten op Rolletjes

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *