Snacknieuws schuift aan bij kerstlunch McDonald’s Bussum

McDonald's Bussum kerstlunch3Vorige week kondigde Snacknieuws de zeer bijzondere kerstlunch bij de McDonald’s in Bussum al aan en op Eerste Kerstdag was het dan eindelijk zo ver: ik mocht met mijn tweelingbroer in een prachtig aangekleed restaurant komen lunchen. Via de rode loper betraden wij de vestiging, waar hospitality manager Hans Moree en het personeel ons keurig gekleed stonden op te wachten. De jassen werden aangenomen en we werden begeleid naar een mooi gedekte en versierde tafel. Wat een bijzondere ambiance.

De menukaart
Terwijl we cola uit een wijnglas dronken, werd de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen menukaart aan ons overhandigd. Een echt collector’s item, dat na de lunch mocht worden meegenomen. De maestro burger stond niet op de menukaart. De gastvrouw vertelde ons dat je deze burger als speciaal gerecht buiten de menukaart om kon bestellen. Net als ze in een luxe restaurant vaak doen.

McDonald's Bussum kerstlunch

Driegangenlunch
Als voorgerecht kozen we een cheeseburger. Door het zachte broodje en het malse vlees was deze burger vrij makkelijk te verorberen met mes en vork. Als hoofdgerecht nam ik de klassieke Big Mac die werd geserveerd met Franse frites. De burger en frietjes werden uit grote, zilverkleurige schalen op je bord geserveerd. Tot slot koos ik als dessert een McFlurry. De gastvrouw vertelde mij uit welke toppings ik kon kiezen. Ik was benieuwd hoe ze dit ijsje zouden opdienen. De McFlurry werd even later mooi opgemaakt in een schaaltje geserveerd.

McDonald's Bussum kerstlunch

Fantastische ervaring
De kerstlunch in Bussum was een geweldige ervaring die voor maar enkele tientallen gelukkigen was weggelegd. Het is heel bijzonder om bij McDonald’s te eten in deze luxe ambiance. De gerechten zijn net zo lekker als normaal, maar door de chique aankleding en het gebruik van mes en vork neem je echt de tijd om te genieten.

McDonald's Bussum kerstlunch

McDonald's Bussum kerstlunch

Evi Janse de Jonge

Evi Janse de Jonge koos voor snacks in plaats van een modellencarrière. Brengt haar enthousiasme over snacks graag over op anderen.

2 gedachten over “Snacknieuws schuift aan bij kerstlunch McDonald’s Bussum

 • 27 december 2016 om 11:44
  Permalink

  Wat leuk dat de MacDonalds dit soort luxe events organiseert! Gelukje dat jij er bij mocht zijn zeg. Ik heb eigenlijk één nieuwsgierig vraagje: smaakt de Big Mac met Franse frietjes lekkerder als je het met mes en vork in je mond stopt of blijft met je handen eten toch een favoriet?

  Beantwoorden
  • 27 december 2016 om 19:57
   Permalink

   Hoi Jacoline, wat een leuke vraag! Ik denk dat ik burgers en friet toch het liefst met mijn handen eet. Dan valt de burger minder snel uit elkaar en je kunt dan makkelijker meerdere frietjes tegelijk eten. Maar ik raad je aan om het bij McDonald’s ook een keer met mes en vork te proberen!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *