Frikandel Speciaal salade

Snacknieuws test frikandel speciaal salade van Jumbo

Frikandel Speciaal saladeJumbo verkoopt sinds kort een salade van frikandel speciaal. Een salade waar 30% frikandel, uitjes en curry in zijn verwerkt. Met een verkoopprijs van € 2 is het geen wonder dat de salade overal uitverkocht is. Gelukkig hebben wij er eentje weten te scoren en die gaan we uitgebreid testen.

De verwachting zijn hooggespannen want wie zit er nou niet te wachten op een salade gemaakt van frikandel speciaal? Als het bakje eenmaal opengemaakt is blijkt het er toch niet zo smakelijk uit te zien. Is dit echt frikandel speciaal salade? Bikkels die we zijn beginnen we met het testteam aan de test.

Frikandel Speciaal salade Jumbo

Kleur
De kleur van de saus is kerrie kleur. Afgewisseld met de kleuren van stukjes frikandel en specerijen.

Geur
De geur van de salade doet niet vermoeden dat het om frikandellen gaat. Het ruikt wel naar bakje salade maar heeft totaal geen frikandellengeur.

Frikandel Speciaal salade Jumbo

Structuur
De structuur is gevarieerd. Er zitten duidelijk veel stukjes frikandel in de salade. Ook zorgen de uitjes en de kruiden voor een afwisseling. Het heeft de structuur van de meeste salade bakjes. Het is daarom ook goed smeerbaar op een toastje of een boterham.

Smaak
De frikandel speciaal salade van de Jumbo is verrassend lekker. Daar zijn we het unaniem over eens. We proeven vooral de zoete smaak van curry, maar het smaakt niet naar een frikandel speciaal. Het is een typische salade in zowel het uiterlijk, de structuur en de smaak zonder een uitgesproken frikandel smaak te hebben.

Frikandel Speciaal salade Jumbo

Oordeel
De salade is lekker en zal zeker in het begin een succes zijn. Of dat het ook gaat blijven dat weet ik niet want het smaakt niet echt naar frikandellen. Misschien dat het daarom wel veel mensen aanspreekt. Zal ik het nog een keer eten? Jazeker!

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *